Eat Right Fitness

 

Fitness och form är en funktion av vad som tas upp och tas ut ur kroppens metabolism. Det går som en del kanske vet alldeles utmärkt att banta på jordnötssmör så länge man håller insulinpåslaget lågt, vilket med en enkelt beskrivnings kan sägas vara grunden för LCHF funktion.

För med ett lågt intag av kalorier som får vilka fördelas med en hög mängd fett så blir insulinpåslaget mindre. Morötter har ett högre glykemiskt index än sockerkaka kanske är bland de mest lysande exepeln på hur det insulinpåslaget påverkas av snabba kolhydrater liksom fett, eller för att ta ett lättare exemepl så påverkas det glykemiska indexet hos tex snabbmakaroner av faktorer som deras koktid dvs om de är al dente och lite hårdare eller helt genomkokta och sladdrig mjuka vilket gör dem lättare att ta upp och sönderdela för kroppen och därmed också ger dem ett högre glykemiskt index.

En Svensk fitness och spinning instruktör gör just nu stor succé i Hong Kong med bland annat den tesen i ryggen. För när Martin Lorentsson kom till Hong Kong märkte han att klienterna inte fick det resultat de önskade sig och efter att ha tittat lite nrämare på det liksom det hektiska Hongkonglivet i allmänhet så såg han att det moderna kinesiska köket där hade ett och annat att ta till sig när det gäller just det där enkla med att matcha insulinpåslaget med träning och den allmäna fitness nivån för att nå rätt - önskat resultat av sin ofta hårda träning i form av till exempel spining något som Martin L0orentsson är expert på.

Martin Lorentsson

Med detta i ryggen så startade Martin Lorentsson restaurangen Eat Right liksom Eat Right Food Programme där hans kunder får maten leverad hem eller till jobbet som en slags personlig Catering för kunden vilken har fått en personlig matsedel utefter sina egna personliga förutsättningar och träningsnivå för att nå det önskade resultatet utan att för den skulle behöva äta en tråkig diet med bara tråkiga gröna blad som skapar blodsockerfall och inkreativitet, utan snaarare balanserar livet med god kost med smaker som skapar glädje och behållen kreatiivitet i det långa loppet dagen ut.

The Eat Right Food Programme

Hälsokostbutik har skrivit om Lorentsson liksom flera andra mest kända artikeln om Lorentsson är : Trainer sets Meals in Motion för den som vill veta mer. Passa gäna på att besöka Eat Right om du har vägarna förbi i Hong Kong. 23 Staunton Street i SOHO är adressen.

Edit Martin Lorentsson har sedan detta skrevs hunnit med att gå vidare med sig eatRIGHT Food Programme och stänga ned restaurangen Eat Right i SoHo, allt för att få mer tid över till eat RIGHT FoodProgramme. Den nya adressen är

Eat RIGHT Food programme, unit 902 9/F Kinwick Centre, Central 32 Hollywood Road Hong Kong. Alltså fortfarande i SoHo.

 

8 apr 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)